Wil je ideeën voor een bedrijfsuitje, familieweekend of een dagje Den Haag organiseren met vrienden?

Ga Den Haag regelt het!

Workshop Fotografie & Haagse Toren
De haagse toren logo

Haagse Toren

De Haagse Toren is onderdeel van Ga Den Haag.

 

Wij organiseren arrangementen voor bezoekers om de Haagse Toren met een gids te beklimmen. Onze gids vertelt over de klokken, de speeltrommel en de geschiedenis van de Haagse Toren.

 

In de Haagse Toren zit een carillon. Dit klokkenspel bestaat al sinds 1424, het klinkt dagelijks elk kwartier van 8:15 tot 21:00 uur. De stadsbeiaardier bespeelt het carillon op maandag, woensdag en vrijdag tussen 12:0013:00 uur. 

Als de stadsbeiaardier er niet is, komt de muziek uit een automatische speeltrommel uit 1689.

Om de 3 maanden wordt de melodie verandert.

 

 

Beklim de Haagse Toren
Workshop fotografie & Haagse Toren 
Arrangement op maat 

 

De Ooievaart

Den Haag staat er niet bekend om, maar wist je dat Den Haag al sinds de 14e eeuw ook prachtige grachten heeft?
Bijna 20 jaar geleden voer de eerste boot van de Ooievaart door de mooie wateren van Den Haag.

 

Beleef Den Haag vanaf met een ander perspectief, in plaats van over de brug ga je er nu onderdoor.

Aan boord van de Ooievaart is altijd een gids aanwezig.
Dit zijn vrijwilligers die met passie hun verhalen vertellen en je bijpraten over de Haagse bezienswaardigheden.

Er zijn verschillende tours te boeken voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familieweekend of een uitje met vrienden. Maar je kunt ook aansluiten bij een bestaande boottocht of bij een van onze themavaarten,

hiervoor koop je een los kaartje.

 

Naar wens kunt u ook een koelbox huren, drankjes of ander lekkers aan boord krijgen. Of aanmeren bij een van de aangewezen plaatsen in Den Haag om uit te stappen op een plaats naar wens. Overleg met de medewerkers van Ga Den Haag over de mogelijkheden of combinaties met andere arrangementen of fietshuur.

 

Arrangement op maat

De ooievaart
Ontdek Veelzijdig Den Haag
Fietsverhuur
Haagsche Stadsfiets

Haagsche Stadsfiets

Den Haag is een echte fietsstad. Fiets naar het strand, of door de stad. Bij Ga Den Haag kun je de Haagsche Stadsfiets huren.

Voor een tientje per dag, huur je een fiets als onderdeel van een arrangement, voor een bezoekje aan het strand of om handig bij je favoriete concert te komen!

Fiets de mooiste routes en ontdek de leuke plekjes in Den Haag en omgeving. De fietsen zijn ook te huren voor grote groepen van bedrijven of scholen.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Fietsverhuur 
Arrangement op maat

Restaurant Werelds

Bij onze buren op de ‘Avenue Culinaire’ kun je na een tocht met de Ooievaart, of als je Den Haag hebt verkent op de fiets, heerlijk eten bij Restaurant Werelds. Ga Den Haag kan voor u een tafel reserveren en het moment afstemmen op het arrangement dat je bij ons hebt geboekt.

 

 

Restaurant Werelds heeft een groot terras aan de kade, vlak naast de opstapplaats van de Ooievaart. Geniet van heerlijke gerechten van eerlijke producten en laat u verwennen door de Chef met zijn wekelijks vernieuwde verrassingsmenu van streek- en seizoensproducten met diverse smaken uit de wereld.

 

Start of eindig jouw arrangement met een heerlijke maaltijd of borrel!

 

 

Haagse Stadstour 

Beklim de Haagse Toren 

Varen en fietsen 

Verhuur Haagsche Stadsfiets 

Arrangement op maat 

eten bij werelds
Eten bij Werelds
Bukkuh!
LOGO-BROUWERIJ-DE-SCHUIT

Brouwerij de Schuit

Met de Ooievaart, Haagsche Stadsfiets of na een stadswandeling bier proeven van Brouwerij de Schuit.

 

Bij Brouwerij de Schuit brouwen ze bier genaamd ‘Bukkûh’. Deze naam is een knipoog naar de Ooievaart, waar tijdens de rondvaart soms gebukt moet worden bij enkele zeer lage bruggen. Bier van brouwerij De Schuit kan je bestellen bij Restaurant Ethica (Bierkade 35) en Hostel de Golden Stork (Bierkade 22). 

 

Neem contact op met Ga Den Haag voor een arrangement op maat waarbij het proeven van dit Haagse bier een onderdeel is!

 

Arrangement op maat 

Hotel Des Indes

Het Lange Voorhout in Den Haag wordt wel de mooiste laan van Nederland genoemd! Al sinds de 15e eeuw flaneren Hagenezen over de prachtige L-vormige laan. Wist u dat dit hotel in 1858 gebouwd is als stadspaleis van Baron van Brienen? 

 

Laat u meeslepen door de verhalen van onze gids tijdens een stadswandeling en geniet van een High Tea in het sjieke Hotel Des Indes. Grote wereldsterren als Mick Jagger, Michael Jackson en Prince, maar ook spionne Mata Hari verbleven eerder in Hotel Des Indes. Lijkt ons niet meer dan logisch dat je deze namenlijst aanvult voor een kopje thee in het statige Hotel aan het prachtige Lange Voorhout in het centrum van Den Haag.

 

Een geweldig idee voor jullie familieweekend, bedrijfsuitje, of gewoon als onderdeel van jouw bezoek aan de mooie stad achter de duinen.

 

Haagse Stadstour 

Beklim de Haagse Toren 

Varen en fietsen 

Verhuur Haagsche Stadsfiets 

Arrangement op maat 

Hotel des indes
Hotel des indes
hadrianus boot

Overdekte boot Hadrianus

Voor overdekte boottochten met groepen, kun je ook terecht bij Ga Den Haag. Onze boot ‘Hadrianus’ is geschikt voor groepen tot 34 personen en kan geboekt worden voor de Trekschuitroute. Opstapplaats bij de Ooievaart, Bierkade 18b in Den Haag.

 

De overdekte trekschuit vaart alleen in het gebied buiten de Haagse grachten. Deze boot is te hoog voor de bruggen in de binnenstad.

 

Overdekte rondvaartboot Hadrianus boeken 
Arrangement op maat 

Distilleerderij Museum Van Kleef

In Hartje Den Haag staat de oude fabriek van jenevers, bitterextracten en likeuren. Tot 1986 zijn alle dranken van Van Kleef hier, aan de Lange Beestenmarkt, geproduceerd. Nu kunt u hier langs voor een proeverij, het museum bezoeken of een genieten van de verhalen van weleer tijdens een rondleiding door dit bijzondere gebouw. 

 

Ga Den Haag biedt in de arrangementen een jeneverproeverij aan in combinatie met een fiets- of wandeltour onder leiding van een gids.

Maar natuurlijk kun je een bezoek aan Van Kleef ook combineren met een rondvaart met de Ooievaart. Maak uw wensen kenbaar aan ons en geniet van een fijne dag in Den Haag!

 

Jeneverproeverij & fietstour
Verhuur Haagsche Stadsfiets
Arrangement op maat

van kleef logo
Jeneverproeverij & Fietstour
Haagsche skyline
The city the beach the hague
Den Haag heeft zoveel te bieden! Het Centrum met winkels, restaurants, het strand met de prachtige duinen. De regeringsstad met statige ambassades en ministeries. De stad van vrede en recht met het Vredespaleis en het Internationaal Strafhof. Den Haag bezoek je ook voor cultuur, mooie architectuur, Madurodam, het Haagse Bos, de vele musea. Ga zo maar door! Wist je dat Golden Earring, Kane, Di-rect, Shocking Blue, The Clarks, Goldband en Son Mieux bekende bands uit Den Haag/Scheveningen zijn? Bezoek je een concert in Den Haag of ga je naar Live on the beach aan het Scheveningse strand? Huur dan een Haagsche Stadsfiets om daar te komen. Maar ook voor een bezoek aan ons gloednieuwe Amare, Het Paard of Koningsnach voor optredens van Haagse artiesten als Anouk, Tim Akkerman of Harrie Jekkers (de schrijver van het Haagse volkslied ‘oh oh Den Haag’). Genoeg te doen in de mooie stad achter de duinen! Ga Den Haag verhuurt fietsen en steps, organiseert wandeltochten en verschillende uitjes. Je kunt met de Ooievaart de Hofstad vanaf de grachten bekijken of beleef de trekschuit route vanuit een overdekte boot met de Vlietvaart. Haagse Stadstour  Stepverhuur  Verhuur Haagsche Stadsfiets  Arrangement op maat

Mauritshuis

Vlak naast het Torentje van de Premier van Nederland staat het Mauritshuis. Het museumgebouw is in 1822 gebouwd als woonhuis voor graaf Johan Maurits van Nassau-Siegen. In dit museum kun je het beroemdste schilderij van Johannes Vermeer zien: het Meisje met de parel. De collectie van het Mauritshuis is wereldberoemd en ook het gebouw zelf naast het Binnenhof is de moeite waard om te bezoeken. Het bezoek aan dit museum kan bijvoorbeeld in combinatie met een Haagse Stadstour onder leiding van een gids van Ga Den Haag. Of huur bij ons een Haagsche Stadsfiets en bezoek dit geweldige museum als je in Den Haag bent. Haagse Stadstour  Verhuur Haagsche Stadsfiets  Arrangement op maat
Mauritskade
Schilderswijk bewoners Tours
Schilderswijk bewoners Tours
Boek een geweldige Food Tour door de kleurrijke Schilderswijk. Proef een palet aan internationale smaken en gerechten in een keuken en ga op culinaire ontdekkingsreis in de Schilderswijk. U kiest zelf of u gebruik maakt van ieder van de vier culinaire aanbiedingen en rekent ter plaatse met de winkelier of horeca ondernemer af.Vrijdag en zaterdag zijn de vaste foodtour dagen die u lopend of per fiets aflegt. Bij elke stop krijgt u een onweerstaanbaar drankje en/of delicatesse aangeboden. Arrangement op maat

TrashUre Hunt

Tijdens de schattenjachten en kinderfeestjes wordt jacht gemaakt op zwerfvuil. Na een opruimestafette knutselen met het opgehaalde afval, een ludieke manier om zo met elkaar het Scheveningse stranden schoon te houden. 

 

TrashUre Hunt brengt milieuproblemen op een toegankelijke en effectieve manier onder de aandacht van het publiek. In uiteenlopende spelvormen wordt met groepen kinderen, tieners en volwassenen op zwerfafval gejaagd. Naast deze activiteiten verzorgt TrashUre Hunt onder meer lezingen en workshops voor het bedrijfsleven, de overheid en particulieren.


Verhuur Haagsche Stadsfiets 

Arrangement op maat 

Trashure hunt
Trashure hunt
Enter The Hague
Ga Den Haag werkt samen met meerdere partners, waaronder Enter The Hague. Zij verzorgen actieve bedrijfsuitjes gericht op teambuilding. Of laat je in stijl door Den Haag vervoeren in een riksja terwijl je luistert naar de mooie verhalen over onze Hofstad.

 
Maar denk ook aan een street art tour waar je door een gids wordt meegenomen langs de mooiste straatkunstwerken in Den Haag. In combinatie met de groen-gele Haagsche stadsfiets van Ga Den Haag zijn de uitjes vermakelijk en -niet onbelangrijk- duurzaam.

Binnen een redelijk budget zullen Enter The Hague en Ga Den Haag een niet te vergeten uitje organiseren geheel op maat voor jou, je collega’s of vrienden.

 

Arrangement op maat

Workshop Fotografie & Haagse Toren

Haagse Toren

De Haagse Toren is onderdeel van Ga Den Haag.

Wij organiseren arrangementen voor bezoekers om de Haagse Toren met een gids te beklimmen. Onze gids vertelt over de klokken, de speeltrommel en de geschiedenis van de Haagse Toren.

In de Haagse Toren zit een carillon. Dit klokkenspel bestaat al sinds 1424, het klinkt dagelijks elk kwartier van 8:15 tot 21:00 uur. De stadsbeiaardier bespeelt het carillon op maandag, woensdag en vrijdag tussen 12:00-13:00 uur. Als de stadsbeiaardier er niet is, komt de muziek uit een automatische speeltrommel uit 1689.

Om de 3 maanden wordt de melodie verandert.

 

Beklim de Haagse Toren
Workshop fotografie & Haagse Toren 
Arrangement op maat

Ontdek Veelzijdig Den Haag

De Ooievaart

Den Haag staat er niet bekend om, maar wist je dat Den Haag al sinds de 14e eeuw ook prachtige grachten heeft?
Bijna 20 jaar geleden voer de eerste boot van de Ooievaart door de mooie wateren van Den Haag.

 

Beleef Den Haag vanaf met een ander perspectief, in plaats van over de brug ga je er nu onderdoor.

Aan boord van de Ooievaart is altijd een gids aanwezig.
Dit zijn vrijwilligers die met passie hun verhalen vertellen en je bijpraten over de Haagse bezienswaardigheden.

Er zijn verschillende tours te boeken voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familieweekend of een uitje met vrienden. Maar je kunt ook aansluiten bij een bestaande boottocht of bij een van onze themavaarten,

hiervoor koop je een los kaartje.

 

Naar wens kunt u ook een koelbox huren, drankjes of ander lekkers aan boord krijgen. Of aanmeren bij een van de aangewezen plaatsen in Den Haag om uit te stappen op een plaats naar wens. Overleg met de medewerkers van Ga Den Haag over de mogelijkheden of combinaties met andere arrangementen of fietshuur.

 

Arrangement op maat

Fietsverhuur

Haagsche Stadsfiets

Den Haag is een echte fietsstad. Fiets naar het strand, of door de stad. Bij Ga Den Haag kun je de Haagsche Stadsfiets huren.

Voor een tientje per dag, huur je een fiets als onderdeel van een arrangement, voor een bezoekje aan het strand of om handig bij je favoriete concert te komen!

Fiets de mooiste routes en ontdek de leuke plekjes in Den Haag en omgeving. De fietsen zijn ook te huren voor grote groepen van bedrijven of scholen.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Fietsverhuur 
Arrangement op maat

Eten bij Werelds

Restaurant Werelds

Bij onze buren op de ‘Avenue Culinaire’ kun je na een tocht met de Ooievaart, of als je Den Haag hebt verkent op de fiets, heerlijk eten bij Restaurant Werelds. Ga Den Haag kan voor u een tafel reserveren en het moment afstemmen op het arrangement dat je bij ons hebt geboekt.

 

 

Restaurant Werelds heeft een groot terras aan de kade, vlak naast de opstapplaats van de Ooievaart. Geniet van heerlijke gerechten van eerlijke producten en laat u verwennen door de Chef met zijn wekelijks vernieuwde verrassingsmenu van streek- en seizoensproducten met diverse smaken uit de wereld.

 

Start of eindig jouw arrangement met een heerlijke maaltijd of borrel!

 

 

Haagse Stadstour 

Beklim de Haagse Toren 

Varen en fietsen 

Verhuur Haagsche Stadsfiets 

Arrangement op maat 

Bukkuh!

Brouwerij de Schuit

Met de Ooievaart, Haagsche Stadsfiets of na een stadswandeling bier proeven van Brouwerij de Schuit.

 

Bij Brouwerij de Schuit brouwen ze bier genaamd ‘Bukkûh’. Deze naam is een knipoog naar de Ooievaart, waar tijdens de rondvaart soms gebukt moet worden bij enkele zeer lage bruggen. Bier van brouwerij De Schuit kan je bestellen bij Restaurant Ethica (Bierkade 35) en Hostel de Golden Stork (Bierkade 22). 

 

Neem contact op met Ga Den Haag voor een arrangement op maat waarbij het proeven van dit Haagse bier een onderdeel is!

 

Arrangement op maat 

Hotel des indes

Hotel Des Indes

Het Lange Voorhout in Den Haag wordt wel de mooiste laan van Nederland genoemd! Al sinds de 15e eeuw flaneren Hagenezen over de prachtige L-vormige laan. Wist u dat dit hotel in 1858 gebouwd is als stadspaleis van Baron van Brienen? 

 

Laat u meeslepen door de verhalen van onze gids tijdens een stadswandeling en geniet van een High Tea in het sjieke Hotel Des Indes. Grote wereldsterren als Mick Jagger, Michael Jackson en Prince, maar ook spionne Mata Hari verbleven eerder in Hotel Des Indes. Lijkt ons niet meer dan logisch dat je deze namenlijst aanvult voor een kopje thee in het statige Hotel aan het prachtige Lange Voorhout in het centrum van Den Haag.

 

Een geweldig idee voor jullie familieweekend, bedrijfsuitje, of gewoon als onderdeel van jouw bezoek aan de mooie stad achter de duinen.

 

Haagse Stadstour 

Beklim de Haagse Toren 

Varen en fietsen 

Verhuur Haagsche Stadsfiets 

Arrangement op maat 

hadrianus boot

Overdekte boot Hadrianus

Voor overdekte boottochten met groepen, kun je ook terecht bij Ga Den Haag. Onze boot ‘Hadrianus’ is geschikt voor groepen tot 34 personen en kan geboekt worden voor de Trekschuitroute. Opstapplaats bij de Ooievaart, Bierkade 18b in Den Haag.

 

De overdekte trekschuit vaart alleen in het gebied buiten de Haagse grachten. Deze boot is te hoog voor de bruggen in de binnenstad.

 

Overdekte rondvaartboot Hadrianus boeken 
Arrangement op maat 

Jeneverproeverij & Fietstour

Distilleerderij Museum Van Kleef

In Hartje Den Haag staat de oude fabriek van jenevers, bitterextracten en likeuren. Tot 1986 zijn alle dranken van Van Kleef hier, aan de Lange Beestenmarkt, geproduceerd. Nu kunt u hier langs voor een proeverij, het museum bezoeken of een genieten van de verhalen van weleer tijdens een rondleiding door dit bijzondere gebouw. 

 

Ga Den Haag biedt in de arrangementen een jeneverproeverij aan in combinatie met een fiets- of wandeltour onder leiding van een gids.

Maar natuurlijk kun je een bezoek aan Van Kleef ook combineren met een rondvaart met de Ooievaart. Maak uw wensen kenbaar aan ons en geniet van een fijne dag in Den Haag!

 

Jeneverproeverij & fietstour
Verhuur Haagsche Stadsfiets
Arrangement op maat

Haagsche skyline

Den Haag heeft zoveel te bieden! Het Centrum met winkels, restaurants, het strand met de prachtige duinen. 

 

De regeringsstad met statige ambassades en ministeries. De stad van vrede en recht met het Vredespaleis en het Internationaal Strafhof. Den Haag bezoek je ook voor cultuur, mooie architectuur, Madurodam, het Haagse Bos, de vele musea. Ga zo maar door! Wist je dat Golden Earring, Kane, Di-rect, Shocking Blue, The Clarks, Goldband en Son Mieux bekende bands uit Den Haag/Scheveningen zijn?

 

Bezoek je een concert in Den Haag of ga je naar Live on the beach aan het Scheveningse strand? Huur dan een Haagsche Stadsfiets om daar te komen.

Maar ook voor een bezoek aan ons gloednieuwe Amare, Het Paard of Koningsnach voor optredens van Haagse artiesten als Anouk, Tim Akkerman of Harrie Jekkers (de schrijver van het Haagse volkslied ‘oh oh Den Haag’).

Genoeg te doen in de mooie stad achter de duinen!

Ga Den Haag verhuurt fietsen en steps, organiseert wandeltochten en verschillende uitjes. Je kunt met de Ooievaart de Hofstad vanaf de grachten bekijken of beleef de trekschuit route vanuit een overdekte boot met de Vlietvaart.

 

 

Haagse Stadstour 

Stepverhuur 

Verhuur Haagsche Stadsfiets 

Arrangement op maat

 

 

Mauritshuis

Vlak naast het Torentje van de Premier van Nederland staat het Mauritshuis. Het museumgebouw is in 1822 gebouwd als woonhuis voor graaf Johan Maurits van Nassau-Siegen. In dit museum kun je het beroemdste schilderij van Johannes Vermeer zien: het Meisje met de parel.

 

De collectie van het Mauritshuis is wereldberoemd en ook het gebouw zelf naast het Binnenhof is de moeite waard om te bezoeken. Het bezoek aan dit museum kan bijvoorbeeld in combinatie met een Haagse Stadstour onder leiding van een gids van Ga Den Haag. Of huur bij ons een Haagsche Stadsfiets en bezoek dit geweldige museum als je in Den Haag bent.

 

Haagse Stadstour 

Verhuur Haagsche Stadsfiets 

Arrangement op maat

Schilderswijk bewoners Tours

Boek een geweldige Food Tour door de kleurrijke Schilderswijk. Proef een palet aan internationale smaken en gerechten in een keuken en ga op culinaire ontdekkingsreis in de Schilderswijk. 

 

U kiest zelf of u gebruik maakt van ieder van de vier culinaire aanbiedingen en rekent ter plaatse met de winkelier of horeca ondernemer af.Vrijdag en zaterdag zijn de vaste foodtour dagen die u lopend of per fiets aflegt. Bij elke stop krijgt u een onweerstaanbaar drankje en/of delicatesse aangeboden.

 

Arrangement op maat

Trashure hunt

TrashUre Hunt

Tijdens de schattenjachten en kinderfeestjes wordt jacht gemaakt op zwerfvuil. Na een opruimestafette knutselen met het opgehaalde afval, een ludieke manier om zo met elkaar het Scheveningse stranden schoon te houden. 

 

TrashUre Hunt brengt milieuproblemen op een toegankelijke en effectieve manier onder de aandacht van het publiek. In uiteenlopende spelvormen wordt met groepen kinderen, tieners en volwassenen op zwerfafval gejaagd. Naast deze activiteiten verzorgt TrashUre Hunt onder meer lezingen en workshops voor het bedrijfsleven, de overheid en particulieren.


Verhuur Haagsche Stadsfiets 

Arrangement op maat 

Ga Den Haag werkt samen met meerdere partners, waaronder Enter The Hague. Zij verzorgen actieve bedrijfsuitjes gericht op teambuilding. Of laat je in stijl door Den Haag vervoeren in een riksja terwijl je luistert naar de mooie verhalen over onze Hofstad.


Maar denk ook aan een street art tour waar je door een gids wordt meegenomen langs de mooiste straatkunstwerken in Den Haag. 

In combinatie met de groen-gele Haagsche stadsfiets van Ga Den Haag zijn de uitjes vermakelijk en -niet  onbelangrijk- duurzaam.


Binnen een redelijk budget zullen Enter The Hague en Ga Den Haag een niet te vergeten uitje organiseren geheel op maat voor jou, je collega’s of vrienden.


Arrangement op maat