Vanaf prijs p.p.
€ 44.00
Aantal personen
10 - 100
Duur
4-5 uur

Boeken
Waarom Ga Den Haag?
 • Georganiseerd door Hagenezen
 • Snel en gemakkelijk boeken
 • Geen boekingskosten
 • Organisatie zonder winstoogmerk, de beste prijzen
 • Op zoek naar de parels van Den Haag

  Leer Den Haag eens op een andere manier kennen! Onze gids neemt je mee op een veelzijdige stadswandeling door Hofstad Den Haag, die je leidt naar zowel historische als moderne bezienswaardigheden en typisch Haagse aspecten. Het is zeer terecht dat deze route gevarieerd en interessant wordt genoemd: onderweg kom je langs monumentale panden en paleizen, sculpturen en standbeelden, oude kerken en musea, moderne en authentieke winkelgebieden, ambassades en galeries. Maar je maakt ook kennis met het stedenbouwkundige Den Haag: van historische 13e-eeuwse gebouwen tot moderne 21e-eeuwse hoogbouw. Grappige anekdotes van de gids geven deze wandeling een luchtig tintje.

  Daarna is het tijd om te genieten van een lunch in een trendy restaurant gevestigd in de oudste herberg van Den Haag, in het hart van de Haagse Binnenstad: ’t Goude Hooft.

  Na de lunch bekijk je de gouden pareltjes uit de Gouden Eeuw. Het Mauritshuis toont het beste van de Nederlandse schilderkunst uit deze tijd. In het hart van Den Haag bevindt zich de compacte, maar wereldberoemde collectie. Meesterwerken als Vermeers Meisje met de parel, Het puttertje van Fabritius en De stier van Potter zijn hier te bewonderen.

  Inbegrepen

  – een 1,5 uur durende stadswandeling onder leiding van een gids
  – lunch bij ’t Goude Hooft
  – bezoek aan Mauritshuis incl. entreeticket

  Deel dit uitje:

  Wil je boeken?