Vanaf prijs p.p.
€ 39.00
Aantal personen
Vanaf 10 personen, 10 - 20 personen
Duur
3 uur

Boeken
Waarom Ga Den Haag?
 • Georganiseerd door Hagenezen
 • Snel en gemakkelijk boeken
 • Geen boekingskosten
 • Organisatie zonder winstoogmerk, de beste prijzen
 • Grappig genoeg gaat smartphone fotografie nauwelijks over de smartphone zelf. Het is een simpele camera die weinig technische opties behoeft. En dat is precies de kracht van het ding. De drempel is laag en iedereen kan ermee overweg. Mooiere foto’s maken met een smartphone zit ‘m dan ook in iets heel anders. Namelijk, hoe je het onderwerp in beeld zet en er echt iets boeiends van maakt. Het geheim zit ‘m dus in de compositie.

  In deze workshop smartphone fotografie leer je hoe je gewone kiekjes kunt omvormen tot sprekende foto’s. Fotograferen is een vaardigheid die je, net als fietsen, alleen onder de knie krijgt door flink te oefenen. Daarom is de workshop vooral een praktijksessie. Aan de hand van gerichte oefeningen en persoonlijke feedback leren we je de aandachtspunten stap voor stap toe te passen. Zo leer je in een paar uur mooiere foto’s maken met je smartphone.

  Deze workshop is voor iedereen die graag mooiere foto’s met de smartphone wil maken. De workshop is geschikt voor alle leeftijden en is een beginnerscursus. Je hebt dus geen enkele kennis en fotografie ervaring nodig. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone. Na een korte presentatie gaan we op stap om de theorie direct in praktijk te brengen!

  Start: restaurant Eten bij Werelds, Bierkade 16A, Den Haag om 14.00 uur

  Na afloop krijg je een flyer mee met handige fotografietips.

  Deel dit uitje:

  Wil je informatie of boeken?

  • MM slash DD slash JJJJ