Vanaf prijs p.p.
€ 87.00
Aantal personen
10 - 100
Duur
5,5 uur

Boeken
Waarom Ga Den Haag?
 • Georganiseerd door Hagenezen
 • Snel en gemakkelijk boeken
 • Geen boekingskosten
 • Organisatie zonder winstoogmerk, de beste prijzen
 • Ontdek de geheimen van Azië op deze ‘serieus pittige’ dag!

  Begin de dag met een wandeling door Chinatown met een gids door Den Haag. Laat je verrassen met grappige anekdotes zoals die over de ‘pindachinees’, bewonder de twee Chinese poorten, straatnaambordjes met Nederlandse en Chinese teksten, trottoirbanden met Chinese spreuken en natuurlijk de authentieke lampionverlichting. Onze gids neemt je mee op reis door de wonderlijke Chinese wijk van Den Haag en de eeuwenoude verdwenen Joodse Buurt en vertelt enthousiast over de Chinese cultuur, het ontstaan van China Town Den Haag en over de herkomst en geschiedenis van deze bijzondere wijk. De verdwenen Joodse Buurt loopt als een rode draad door de verhalen.

  Na de wandeling ga je als een echte chef-kok aan de slag en leer je de sterren van de hemel koken in een professionele kookstudio. Voor alle liefhebbers van heerlijke noedels en curry’s: Thais koken is zo veel meer dan sambal en ketjap! Tijdens deze workshop leer je alles over het gebruik van de specerijen en kruiden die zo kenmerkend zijn voor de Thaise keuken: van kruidig tot erg pittig maar vooral erg lekker!

  Programma

  13.30 Rondleiding met onze gids door wonderlijk Chinatown

  15.00 Kookworkshop Thais koken. Onze Thaise chefkok leert je met passie voor koken de fijne kneepjes van de Thaise keuken en zal je haarfijn de Thaise kookgeheimen uitleggen. De traditionele gerechten voor het diner worden gezamenlijk bereid en vervolgens onder het genot van drank en gezelligheid kun je aan lange tafels genieten van al het lekkers. De recepten krijg je mee naar huis.

  Inbegrepen

  Gids tijdens de stadswandeling
  Diner
  Recepten
  Onbeperkt koffie / thee
  Onbeperkt frisdrank / sap
  Onbeperkt tafelwater
  Onbeperkt bier / wijn

   

  Deel dit uitje:

  Wil je boeken?