Wie zijn wij?

Ga Den Haag (Groeps Arrangementen Den Haag) is ontstaan in 2016 op initiatief van twee stichtingen: De Ooievaart en City Mondial. Ga Den Haag komt tegemoet aan de wens van bezoekers om tegen eerlijke prijzen (zonder hoge commissies) groepsuitjes, dagjes weg, workshops, zakelijke bijeenkomsten, familieuitjes en feesten te kunnen boeken. Wij werken zonder winstbejag maar stimuleren toeristisch, recreatief, zakelijk bezoek en -verblijf in Den Haag. Een team van enthousiaste vrijwilligers  ondersteunt ons bij ons werk.

Missie en doelstelling

Ga Den Haag wil haar liefde voor heel Den Haag (hotspots èn kanswijken) delen met zoveel mogelijk bezoekers. Onze doelstelling is het toerisme in Den Haag extra impulsen geven vanuit een sociaal maatschappelijke invalshoek. Wij doen dit door de bezoekers vooral mee te nemen naar de minder bekende maar verrassende plekken in de stad. We geven een ontspannend inkijkje in de kleurrijke wijken en de historie van Den Haag. Zo bevorderen we de interesse bij de bezoeker èn de lokale economie.

Groepsuitjes voor elke gelegenheid

Ga Den Haag helpt u bij het organiseren van originele groepsuitjes, teamuitjes en zakelijke bijeenkomsten in Den Haag en directe omgeving. Of u nu een dagje weg wilt met familie naar Den Haag, een groepsuitje met vrienden wilt laten organiseren in Den Haag of een bijzondere locatie zoekt voor een zakelijke bijeenkomst in Den Haag; wij nemen voor u het werk uit handen.

Onbekende bezienswaardigheden

Vrijwel iedereen kent Den Haag als de internationale en multiculturele hofstad met veel bekende trekpleisters. Maar er is veel meer. Wij richten ons nadrukkelijk ook op de minder bekende maar zeker interessante wijken en bezienswaardigheden in en buiten de stad. U weet wel ……. de Schilderswijk. Hoe leuk is het niet om deze beroemde wijk eens te ontdekken?

Werken voor Ga Den Haag?

Kijk hiervoor op onze vacature pagina.

Contact

Ga Den Haag tel. 070-7470102 kies optie 2 voor groepsarrangementen.

Website by Webroots